Nova Godina (8)

Krenite na nezaboravno putovanje autobusom iz Splita i Zagreba u Novu godinu!

Sigurno putovanje u Novu godinu! Krenite na nezaboravno putovanje autobusom iz Splita i Zagreba u neke od najpopularnijih europskih gradova i prijestolnica. Doživite očaravajuće božićne tržnice, uživajte u ukusnoj hrani i piću, te zasladite si praznike šarmantnim gradskim ulicama okićenim svjetlima i dekoracijama.

Neke od najpopularnijih destinacija za Novu godinu koje možete posjetiti autobusom iz Splita i Zagreba su:

BARCELONA NOVA GODINA 2023 BARCELONA  AZURNA OBALA - PROVANSA 28.12.-02.01.

6 dana / 5 noćenjaautobusom

BARCELONA AZURNA OBALA - PROVANSA
28.12.-02.01.

BARCELONA - ŠARENA METROPOLA MEDITERANA
je glavni grad španjolske autonomne pokrajine Katalonije i glavno trgovačko i industrijsko središte u Španjolskoj, jedna od najvećih luka i najveći grad na Sredozemnom moru. Urbano područje grada broji preko 4,200.000 stanovnika, što ga čini šestim metropolskim područjem u Europi.

Barcelona je danas važno kulturno središte i jedna od vodećih turističkih destinacija s bogatom kulturnom baštinom. Barcelona je četvrti grad po posjećenosti u Europi, te je s 5 milijuna turista godišnje, najpopularnije turističko odredište u Španjolskoj.

Središte starog grada čini srednjovjekovna jezgra sa spletom uskih krivudavih uličica na čijoj najvišoj točki se uzdiže katedrala iz 14. stoljeća, sjajan primjerak katalonske gotike.

Središte novog grada čini trg Plaça Catalunya od kojeg se prema obali spušta slikovita ulica La Rambla sa šetalištem, koje završava u staroj luci trgom Vrata mira gdje se nalazi poznata statua Kristofora Kolumba.

Barcelona je također poznata kao metropola modernizma. Najpoznatije djelo arhitekte i ujedno najposjećeniji arhitektonski objekt u Španjolskoj je katedrala Sagrada Familia. Druga poznata djela arhitekte su kompleks Park Guel, Casa Milà i Casa Batlló, te secesijske građevine Palau de la Música Catalana i Hospital de Sant Pau, nastale u zlatno doba Barcelone, koje su danas UNESCO-va svjetska baština.

Aranžmani

Pretraživanje smještaja

Mjesto
v
Tip jedinice
v
broj soba
broj kreveta

Traži

Kontakt


Smokvina