360VR (27)

QR kodovi se mogu koristiti za brzo i jednostavno prijavljivanje gostiju, pružanje informacija o hotelu, narudžbu hrane i pića, virtualne ture, prikupljanje ocjena gostiju, pružanje promocija i popusta, pružanje uputa i uputa gostima, te za prijavu i odjavu gostiju.

Poboljšajte svoju marketinšku strategiju i komunikaciju s klijentima uz trajne QR kodove za aktivni i adrenalinski turizam. Naše usluge uključuju izradu samostojećih plastificiranih obostranih QR banera, plastičnih pločica s 4 QR koda, QR kodova koji vode na pregled svih važnih linkova za agenciju te 10 trajnih QR kodova za buduće korištenje u vašem poslovanju.

Vaš posao nije na Google navigaciji? Gosti i klijenti vas ne mogu pronaći?

Vaš posao nije na Google navigaciji? Gosti i klijenti vas ne mogu pronaći? Nemojte brinuti, mi smo doktori za to! Naš tim se specijalizirao za uređivanje i unapređivanje vašeg poslovnog profila na Googleu kako biste bili vidljiviji i dostupniji vašim klijentima. Ne dopustite da nevidljivost vašeg posla na internetu utječe na vašu prisutnost i prodaju. Kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći da se istaknete u moru konkurencije!

Pretraživanje smještaja

Mjesto
v
Tip jedinice
v
broj soba
broj kreveta

Traži

Kontakt


Smokvina